Proč lidé vyhledávají půjčky bez doložení příjmu 20000?

Je všeobecně známo, že nebankovní půjčky jsou oproti bankovním dosti drahé. Ale i přes tento nepopulární fakt jsou stále nebankovní úvěry a to i půjčky bez doložení příjmu 20000 stále vyhledávány a možná ještě častěji, než by se zdálo.

Proč jsou tedy oblíbené?

Možná nejsou půjčky bez doložení příjmu 20000 ani tak oblíbené, jako nutně potřebné. Osobě, která nemá oficiální příjem, obvykle půjčka z banky poskytnuta není, takže jsou nuceni v případě potřeb sáhnout právě po dostupnějších nebankovních půjčkách, mezi které patří o Creditportal půjčka vysokých částek.

Creditportal půjčka bez doložení příjmu 20000

Finanční společnost Creditportal nabízí své půjčky bez doložení příjmů nejen 20000, ale od pěti set do rovných třiceti tisíc korun. A to je dost velká suma půjčky, jestliže zvážíme, že se stále jedná o nebankovní úvěr bez doložení příjmů. Tudíž o částku může žádat právě i osoba bez zaměstnání, aniž by se prověřovala její schopnost půjčku bez doložení příjmu 20 000 uhradit.



Co půjčka Creditportal umí?

Mimo poskytnutí poměrně vysoké částky úvěru, kde se může jednat o půjčku bez doložení příjmu, je také možno prodloužit splatnost. Obecná a základní splatnost půjčky je pět až třicet dní, přičemž je částka půjčky odeslána na bankovní účet velice rychle.

První půjčka Creditportal

Většinou jsou první půjčky omezeny na nižší částky a v tomto ohledu není Creditportal výjimkou. Pokud tak žadatel má zájem o půjčku bez doložení příjmu 20000, je nutné, aby již byl klientem Crediportalu a v minulosti si již půjčku zřídil. U první žádosti je možno žádat od zmíněné pětistovky po maximální částku pat tisíc. Následně, pokud se prokáže jeho schopnost splácet, je mu možno poskytnout i právě půjčku bez doložení příjmu.

Zajímavý článek  Klik půjčka - rychlá půjčka před výplatou nonstop

Nevýhody půjčky od Creditportal

To, co se musí zmínit pří žádosti o půjčku je, že obsahuje dost vysoké roční úročení a to v opravdu nehorázných sumách. Je sice pravdou, že jde o krátkodobou půjčku, přesto je její úročení znatelné a dost vysoké. Žadatel však předem ví, kolik ho bude půjčka stát, takže má možnost se sám svobodně rozhodnout a přede zvážit, zda je to pro něj únosné.

Co má půjčka Creditportal navíc?
Velkou výhodou oproti konkurenci má půjčka právě v tom, že je poskytovaná ve vysokých částkách, a také je možno velice rychle i tak značnou sumu dostat na bankovní účet žadatele. Takže nejen suma, ale i rychlost jsou to, v čem konkurenci Creditportal předčí. Další velkou výhodu je i to, že je tato půjčka bez skrytých poplatků a ke klientovi je maximálně vstřícná.

Proč lidé vyhledávají půjčky bez doložení příjmu 20000?
PublicDomainPictures / Pixabay