Zaměstnanecká půjčka do 200000

Na většině služeb najdete klady a zápory. Nejinak je tomu i v případech půjček v různých výších. Potřebujete právě dnes více peněz a víte, že se vaše finanční situace nezlepší ani v následujících týdnech? Půjčky nemusí být žádným strašákem, stačí si uvědomit, že bez dohodnutého splácení to nepůjde. Půjčky mohou být někdy lepším řešením než spoření, které dlouho trvá a nemusíte se díky zdražování dostat na určitou sumu v plánovaném termínu. Různé půjčky můžete získat také od nebankovní společnosti Proma Kladno.

Výše půjčky: Od 5 000 Kč do 200 000 Kč
Kdo si může půjčit: Pro obdržení zaměstnanecké půjčky Proma musíte splnit určité náležitosti. Mezi ně se řadí obstarat si kopii občanského průkazu, kopii kontaktního dokladu  – SIPO, výpis z účtu, účet za elektřinu atd. a dále dodat originál potvrzení o výši příjmu nebo o důchodovém výměru.
Na co si mohu půjčit: Půjčka je poskytována jako neúčelová, využijete ji na cokoliv.
Splatnost půjčky: Splatnost půjček je umožněna na různá období, přesněji na 12, 18, 24, 30, 36, 42 a 48 měsíců. Splácení musíte zajistit díky pravidelným měsíčním splátkám v dojednané výši. Jednotlivé splátky se posílají převodem na bankovní konto společnosti Proma. Jestliže zajistíte bezproblémové splácení, získáte možnost využít automatický revolving. Jde o získání dalších peněz už při splácení současné půjčky. Rovněž budete mít nárok na zvýhodněnou půjčku, když vše zaplatíte bez upomínání. V případě dodržení smluvních podmínek je možné přistoupit na odklad splátek zdarma.
Poplatky: bez poplatků předem
Ručení: bez ručitelů a zástavy
Roční úrok: Výše úročení je závislá na výši poskytnuté půjčky a rovněž na její délce splácení. Výše konkrétních úroků bude sdělena finančním poradcem.
Možnost sjednání půjčky: O poskytnutí půjčky se nejdříve informujte pomocí kontaktní infolinky 736 606 450, kde se dozvíte případné odpovědi na dotazy. Můžete také vyplnit online formulář na internetových stránkách společnosti. Následně se zvolí nejvhodnější varianta půjčky.
Rychlost poskytnutí peněz:  Po dodání kompletní dokumentace dojde k posouzení půjčky, po schválení se peníze poukazují do 24 hodin na váš bankovní účet.
Výhody půjčky od společnosti: Mezi výhodami najdete hlavně konstantní splátky během celé doby splácení. Neplatí se žádné poplatky předem.

Zajímavý článek  GE Money Bank - Expres půjčka
pujcka
stux / Pixabay