Acema Credit – Rychlá půjčka

acema creditChybí vám dostatečné množství peněz na vysněné bydlení, na rekonstrukci chaty, na modernizaci bytu či zahrady. Chcete si jen koupit nové auto, exotickou dovolenou nebo si pořídit jiné věci? Pokud nemáte dostatek peněz, můžete šetřit, nebo si půjčit a následně svou půjčku splácet v dohodnutých částkách. Rychlé půjčky i v miliónových částkách vám zajistí Acema Credit.

Výše půjčky: od 100 000 Kč až do 5 000 000 Kč

Kdo si může půjčit: Půjčky si mohou zařídit plnoletí občané, které mohou obstarat zajištění půjčky nemovitostí v osobním vlastnictví.

Na co si mohu půjčit: Půjčka je určena na cokoliv – nedokládá se žádný účel použití a utratíte je tedy zcela libovolně.

Splatnost půjčky: Splatnost je stanovena až na 20 let. Splácení je prováděno měsíčními splátkami v dohodnutých pravidelných termínech. Splácení je podmíněno zadáním trvalého příkazu k úhradě na vašem bankovním účtu. Je možné půjčku zcela předčasně splatit kdykoliv budete chtít – nebudete platit úroky za zbývající období.

Poplatky: bez poplatku předem

Ručení: Nejsou potřeba ručitelé, ale budete muset sehnat ručení nemovitostí. Pro ručení jsou vhodné byty, pozemky, kanceláře, rodinné domy, chaty, obchodní prostory aj.

Roční úrok: Závisí na vypůjčené sumě a na dojednané době splácení.

Možnost sjednání půjčky: Žádost lze nejsnadněji podat přes online formulář. Jakmile dojde k vyplnění, zabere předschválení jenom několik minut. K žádosti budete dodávat výpis z katastru nemovitostí, který nebude starší jak tři měsíce. Také musíte dokládat nabývací titul a další doklady, které dokazují vlastnictví nemovitosti. K těmto dokumentům přidejte platný občanský průkaz plus 1 další doklad totožnosti, rovněž se dokládá občanský průkaz manžela/manželky a jeho/její další doklad totožnosti.

Rychlost poskytnutí peněz: Po vyřízení půjčky se peníze okamžitě odesílají na váš bankovní účet.

Zajímavý článek  CzFinance.cz - Bezúročná půjčka

Výhody půjčky od společnosti: Půjčka je k dispozici velice rychle – vše je brzy vyřízené a peníze rychle proplacené hned po sjednání všech náležitostí. Půjčka nemá žádné skryté poplatky a poradce s vámi rád projde smlouvu do detailů. Není třeba dokládat příjem a nedívá se do registrů dlužníků. Nezávazná kalkulace je k dispozici zdarma.